Робочий візит директора Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Наталії Філіцької

Дата: 28.04.2023 20:00
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

27 квітня 2023 року в.о. директора Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Наталія ФІЛІЦЬКА з робочим візитом перебувала на Рокитнянщині. Щонайперше відбулася зустріч з Рокитнянським селищним головою Юрієм Богдановим. Під час зустрічі підписано Угоду про спільну діяльність, метою якої є наближення соціальних послуг до клієнтів, сприяння зайнятості населення та створенню нових робочих місць в населених пунктах громади, надання якісних соціальних послуг роботодавцям та ін. Наталія Павлівна проінформувала очільника громади про тенденції ринку праці Білоцерківського району, про активні програми, які реалізує служба зайнятості: про можливість відкрити власний бізнес за допомогою мікрогранту на власну справу в межах програми єРобота, про право на отримання ваучера на навчання для здобуття нового фаху чи підвищення кваліфікації, про підтримку внутрішньо переміщених осіб, компенсацією витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО та ін. Юрій Андрійович в свою чергу подякував службі зайнятості за організацію суспільно корисних робіт на території громади в рамках урядового проєкту Армія_відновлення, до якого долучилися у 2023 році 52 особи з числа безробітних громадян.

Фото без опису

Потім відбулася зустріч керівника Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Наталії Філіцької та начальника Рокитнянського відділу Білоцерківської філії КОЦЗ Лариси ГЛЮЗИ з керівництвом Рокитнянського професійного ліцею Володимиром ПУСТОВІТОМ та його заступником Наталією ЇВЖИЧ. Між освітнім закладом та службою зайнятості підписано Угоду про спільну діяльність у сфері профорієнтаційної роботи та професійного навчання. Особливу увагу у ході зустрічі акцентовано на можливостях закладу з навчання бажаючих за ваучером, який дає право на перепідготовку та підвищення кваліфікації у навчальних закладах незалежно від форм власності. Нагадуємо - ваучер на навчання можуть отримати люди, які мають професійно-технічну або вищу освіту та НЕ зареєстровані в службі зайнятості як безробітні. Це урядова програма, якою визначено перелік осіб, котрим надається ваучер. Зокрема, це стосується людей віком старших за 45 років, колишніх військових та працівників силових структур, осіб з інвалідністю, ВПО.  З повним переліком цих категорій та рештою інформації про ваучери можна ознайомитися на нашому сайті https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Фото без опису

На завершення візиту Наталія ФІЛІЦЬКА зустрілася з колективом Рокитнянського відділу, де окреслила першочергові завдання служби зайнятості на найближчий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь