Учнівська ліга “Здорова Україна”

Дата: 30.04.2023 18:44
Кількість переглядів: 173

28 квітня на базі спортивного комплексу «Рокитне» і спортивного майданчику із штучним покриттям Рокитнянського ліцею № 3 відбулися фінальні змагання третього етапу «Перша ліга» обласних спортивних ігор «Учнівська ліга «Здорова Україна», серед команд учнів 5-тих класів закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади.

Фото без опису

В змаганнях взяли участь 16 команд (з майже всіх ліцеїв та гімназій Рокитнянщини, а опорний заклад освіти Синявський ліцей був представлений аж двома командами), всі команди попередньо брали участь у  лізі «Дружніх» та лізі «Сміливих».

Перед початком змагань усі команди пройшли святковим маршем з державним  прапором  по  біговій доріжці стадіону та вишикувались для проведення церемонії відкриття. Зі словами привітання до учасників ігор звернулися начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Рокитнянської селищної ради Юлія Довженко, які побажали юним спортсменам успішних стартів та переможних фінішів.

Фото без опису

Змагалися п’ятикласники з чотирьох видів програми: футзал, доджбол, петанг та малюкбол (волейбол за спрощеними правилами де учасники мають право ловити м'яч, перекидати його партнеру або через сітку).

Змагання проходили в дружній та теплій атмосфері, навіть погода посприяла їх проведенню. Діти мали можливість поспілкувалися, проявити себе в  нових спортивних іграх та почаювати на свіжому повітрі.

Фото без опису

Всі учасники  змагань  отримали медалі та командні дипломи, а команда  Телешівського ліцею, яка виборола перші місця з усіх видів програми – отримала кубок переможця та буде представляти нашу громаду на змаганнях обласного етапу «Учнівська ліга «Здорова Україна».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь