Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо попередження виникнення пожеж

Дата: 19.04.2023 16:23
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

19 квітня, з метою попередження виникнення пожеж, рятувальники Білоцерківщини провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями с. Шарки Рокитнянської СТГ.

Вогнеборці акцентували увагу на забороні спалювання сухої рослинності та повідомили про небезпеку, яку несе в собі неконтрольований вогонь. Такі дії можуть призвести до масштабних пожеж, що поглинають усе на своєму шляху, несучи загрозу не лише рослинному і тваринному світу, будівлям, але й здоров’ю, та навіть життю людей. користуючись нагодою надзвичайники нагадали правила пожежної безпеки під час святкування Великодня.

Кожному, з ким вдалось поспілкуватися, надзвичайники вручили тематичні пам’ятки з корисною інформацією та переліком певних правил.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережними, дотримуйтеся елементарних правил пожежної безпеки, а при виявленні займань на полях та відкритих територіях, негайно телефонуйте на номер екстреного виклику «101»!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь