КУЛЬТУРНІ ПОДІЇ ТИЖНЯ

Дата: 14.04.2023 11:15
Кількість переглядів: 198

Молодь – за здоровий спосіб життя!

Фото без опису12 квітня з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який людство відмічало 7 квітня, в Троїцькій бібліотеці-філії відбулася інформаційна година під назвою «Здоровий спосіб життя!».

Завідуюча бібліотекою Ірина Запорожець для молоді, яка завітала на захід, презентувала літературні видання про важливість ведення здорового способу життя і про те, що головне у підтримці здорового організму людини – це дії, спрямовані на запобігання захворювань, зміцнення всіх систем організму та поліпшення загального самопочуття людини. Бо ж тоді й не доведеться лікуватися (а лікування наразі – задоволення не з дешевих!).

Також юнакам та дівчатам бібліотекар навела основні складові здорового способу життя: раціональне харчування; фізична активність і загартовування; особиста гігієна; відсутність шкідливих звичок (вживання алкоголю, наркотичних речовин, тютюнокуріння); позитивні емоції; інтелектуальний розвиток; режим праці та відпочинку; самоконтроль за станом здоров’я.

Фото без опису

Підготовка до Пасхи!

Цього ж дня у Шарківській бібліотеці-філії відбулася презентація великодніх виробів місцевих умільців, серед яких були представлені роботи Галини Негоди та Надії Мойси. Всі відвідувачі бібліотеки висловлювали своє захоплення прекрасними витворами українського великоднього мистецтва – писанками, вишиванками та іншими українськими національними виробами.

У Острівській бібліотеці-філії продовжує працювати гурток «Вишиваночка» під керівництвом Надії Манзеули. Вона трепетно і з любов'ю навчає дітей рукоділлю, а вони, таким чином, розвивають свої художні та творчі здібності. Ось цього разу дітки прикрашали «пасхальне деревце», яке символізує надію на перемогу України та щасливе безтурботне дитинство.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Алла НЕЧЕПОРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь