Майстер-клас по виготовленню великодніх сувенірів

Дата: 12.04.2023 15:55
Кількість переглядів: 470

Фото без опису12 квітня у Селищному будинку культури кипіла робота: дітки разом зі своїми батьками власноруч виготовляли різноманітні поробки, сувеніри та великодні яйця до прийдешнього свята Великодня. Їм у цьому всіляко майстерно допомагали: директор Селищного будинку культури Ольга Биба та працівники будинків культури і бібліотек громади - Тетяна Мартосіч, Людмила Бевз, Тетяна Мирець, Алла Місюна та Наталія Богданова.

Фото без опису

 

Власне, всі вони зібралися на гурток «Талановитий я», який відвідують дітлахи від 4 до 11 років. От напередодні свята світлої Пасхи діткам було запропоновано виготовити великодні сувеніри. Пасхальні яйця виготовляли техніками папє-маше та декупаж, декорували яєчною шкаралупою та декоративним шнуром. Також виготовили чимало і патріотичних яєць-крашанок для наших мужніх і відважних воїнів Збройних Сил України. Крім цього юні таланти виготовляли сувенірні великодні бокси для цукерок і смаколиків, декоративне яєчко-скарбничку та великодній вінок.

Фото без опису

Дітлахи так захопилися цікавою справою, що не зчулися, як промайнув час. Наробили стільки пасхальних поробок, що ледве поміщалися в руки. Було цікаво і весело, а головне корисно та для справи до свята Світлого Христового Воскресіння!

 

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь