Переможний фініш «Рокитнянщини»

Дата: 10.04.2023 08:23
Кількість переглядів: 106

Фото без опису08 квітня в спортивному залі фізкультурно-оздоровчого комплексу «ФОК «Кагарличчини» відбулися фінальні ігри відкритого чемпіонату Кагарлицької МТГ з футзалу серед аматорських команд  Білоцерківського та Обухівського районів.

Загалом у чемпіонаті взяло участь 13 команд і лише три з них здобули право грати у фіналі. Приємно, що серед цих трьох, дві команди представляли нашу громаду (збірна команда  «Рокитнянщина» та ПАФ «Україна» с. Телешівка), а третьою у фіналі була команда ФК «Кагарлик». 

Фінальні матчі відбулися за коловою системою в одне коло. У першому з них, волею жереба між собою зустрілися наші земляки. Спочатку ініціативою заволоділи футболісти «Рокитнянщини» забивши у ворота суперників три голи. Згодом спортсмени з Телешівки провели два голи у відповідь і здавалося, що інтрига в матчі ще жива. Однак, не так сталося, як гадалося і у підсумку «Рокитнянщина» перемогла з рахунком 6:2. У другому поєдинку, виснажені від першої гри футболісти команди ПАФ «Україна» не витримали запропонованого командою ФК «Кагарлик» темпу гри та поступилися і в цьому матчі. У третій вирішальній зустрічі «Рокитнянщина» на диво легко здолала футбольний колектив з Кагарлика з рахунком 6:3 таким чином забезпечивши абсолютну перемогу в чемпіонаті!

Фото без опису

Красень - кубок із рук організаторів змагань отримав капітан команди Сергій ШАРАВАРА. Радість тріумфу зі своїм капітаном розділили також гравці команди Ігор ЯРЕНЧАК, Владислав ПОНОМАРЕНКО,Сергій ХАРЧЕНКО, Євген ДУНДА, Антон ВИСОЦЬКИЙ, Вадим ШЕВЧЕНКО, Богдан ШАРАВАРА, Євген ГЕРАЩЕНКО, Антон КРИВОБОК, Віталій МІТЛИЦЬКИЙ, Андрій ЗАЛІСЬКИЙ, Назар КРАВЕЦЬ, Юрій ПОТОМСЬКИЙ, Юрій СЕМЕНЮК, які протягом усього чемпіонату забезпечували цю перемогу. Окрім командної нагороди, індивідуальну нагороду отримав ще й Сергій ХАРЧЕНКО, який був визнаний кращим нападником чемпіонату.

Вітаємо також команду ПАФ «Україна» з чудовою грою та завоюванням бронзових медалей чемпіонату!

Дякуємо нашим футболістам за позитивні емоції, які вони подарували своїм прихильникам цієї суботи та бажаємо подальших перемог на змаганнях різного рівня!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь