Працівників 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП привітали з професійним святом

Дата: 08.04.2023 09:00
Кількість переглядів: 3071

Фото без опису

Щороку, 8 квітня, в Україні відзначають День військових комісаріатів.

Оборона багатьох держав залежить від армії, від її мобілізаційної готовності, військового, фінансового, матеріально-технічного забезпечення, а особливо – від комплектування солдатського і офіцерського складу. На плечі працівників військових комісаріатів покладена відповідальність за призов, відбір, стан і якість укомплектованості для проходження військової служби та виконання багатьох інших важливих функціональних обов’язків, які є підґрунтям формування сильної обороноздатної армії України.  

Тож сьогодні, з нагоди свята, працівників 5 відділу смт Рокитне Білоцерківського РТЦК та СП привітали Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський і Олександр Конопчук та керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва.

«Ваша професія надзвичайно важлива, адже саме ви формуєте склад нашої армії, стежите за тим, аби наші війська були у повній мобілізаційній готовності. Особливого значення ваш фах набуває у непростий для України час, коли на територіальну цілісність нашої держави зазіхнули вороги. Бо саме від вас залежить, наскільки міцним буде захист нашого суверенітету та незалежності. З нагоди свята бажаю вам невичерпного ентузіазму, професійних успіхів, незламної волі, стійкості характеру у виконанні своїх службових обов'язків, нових здобутків у справі служіння Батьківщині», - зазначив у вітальному слові Юрій Андрійович.

За активну життєву і громадську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність і наполегливість, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня працівників військових комісаріатів відзначено Подяки Рокитнянської селищної ради.

Бажаємо вам бадьорості духу, невичерпних сил і енергії, надійного сімейного тилу та всіх життєвих гараздів. Натхнення вам, наснаги, витримки, стійкості, міцного здоров’я та мирного неба усім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь