Відбувся турнір з гандболу, присвячений річниці звільнення Київської області від російський окупантів

Дата: 04.04.2023 13:32
Кількість переглядів: 123

2 квітня 2023 року вихованці відділення гандболу Рокитнянської ДЮСШ, юнаки та дівчата 2011-2012 р.н., взяли участь у відкритій першості КЗ ДЮСШ «Борщагівець», присвяченій річниці звільнення Київської області від російських окупантів.

 

Змагання проходили в чудових, сучасних спортивних залах ліцею №1 с. Петропавлівська Борщагівка та ліцею с. Софієвська Борщагівка.

Фото без опису
 

Збірна команда дівчаток зіграли з командою ДЮСШ «Борщагівець» зазнавши поразки 5:7, з командою ДЮСШ Сквири здобули перемогу 8:3, з командою ДЮСШ № 2 м. Київ перемогли з рахунком 8:7, з командою ДЮСШ № 2 м. Київ (друга команда) отримали впевнену перемогу 19:0. Таким чином, збірна команда дівчаток нашої громади посіли ІІ загальнокомандне місце, та отримали від організаторів змагань кубок відповідного ступеня, гравці грамоти та медалі. Кращим гравцем нашої команди було визнано Владу Присяжну. У складі нашої команди грали: Софія Семенюк, Дар’я Полукеєва, Марія Писанко, Юлія Білякова, Влада Присяжна, Валерія Солопай, Ангеліна Северин, Марія Крупка, Єва Хохич, Поліна Семенюта, Дарина Осадчук, Анастасія Кавун, Надія Семенюк.

Фото без опису
 

Збірна команда юнаків 2011-2012 р.н. зіграли з командою ДЮСШ Вишгород здолавши її з рахунком 15:8, другу гру наші спортсмени провели з командою «Стрімкий м’яч» м. Київ здобувши перемогу з рахунком 11:6, наступний матч провели з командою ДЮСШ «Борщагівець» де також отримали перемогу з рахунком 10:7, у наступній грі наші спортсмени отримали поразку від команди ДЮСШ Сквира з рахунком 17:8, та зайняли ІІ загальнокомандне місце. Кращим гравцем нашої команди було визнано Олександра Уманця. У складі збірної команди грали: Іван Давидов, Ілля Клименко, Артем Каралкін, Вадим Василевський, Данило Клименко, Макар Бонгард, Назар Огірчук, Артем Семенюта, Євген Семенюта, Олександр Уманець, Марк Коцюба, Максим Павленко.

Фото без опису
 

Змагання пройшли на високому рівні, вихованці нашої школи отримали неоціненний досвід, покращили свою спортивну майстерність та отримали натхнення до плідних тренувань та кроків до наступних перемог.

Фото без опису
 

Висловлюємо подяку тренерам-викладачам Рокитнянської ДЮСШ Віктору Дубовому, Віталію Заручінському, Юлії Григоренко за якісну підготовку збірних команд та участь у змаганнях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь