В Броварах пройшов відкритий чемпіонат з гандболу

Дата: 03.04.2023 16:16
Кількість переглядів: 80

31 березня 2023 року в спортивному залі Броварського спортивного фахового коледжу пройшов відкритий чемпіонат Київської області з гандболу серед дівчат 2010-2011 р.н. В змаганнях взяли участь команди КЗДЮСШ Борщагівець, ДЮСШ Сквира 2011 р.н., ДЮСШ Миронівка, ДЮСШ Сквира 2010 р.н., ДЮСШ Бровари, ДЮСШ Рокитне.

Фото без опису

 Під час проведення заходу команди були розподілені на 2 групи «А» і «Б», в кожній групі команди зіграли за коловою системою. Команди-переможці в групах змагалися за І-ІІ місця, команди, які зайняли в групах другі місця розіграли ІІІ-ІV місця, відповідно треті місця в групах – розіграли V-VІ місця.

Спортсменки Рокитнянської СТГ у групі зіграли дві зустрічі з командами Сквири 2010 р.н. і Миронівки та здобули друге місце в групі. У фіналі за третє та четверте місце наша команда змагалась із командою Сквири 2011 р.н., із різницею в один м’яч перемога була у наших суперників.

Фото без опису

Команда виступала у такому складі: Анастасія Отеченко, Мілана Мельніченко, Дар’я Ткаченко, Поліна Уманець, Юлія Білякова, Влада Присяжна, Валерія Солопай, Ангеліна Северин, Дар’я Полукеєва, Софія Семенюк, Каріна Шляхта, Софія Крупка. Мельніченко Мілану було визнано та нагороджено статуеткою «Кращий гравець» відкритого чемпіонату Київської області з гандболу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь