Турнір з гандболу серед дівчат

Дата: 27.03.2023 14:49
Кількість переглядів: 136

25 березня 2023 року в спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи м. Сквира пройшов турнір з гандболу серед дівчат 2011 р.н. та молодше, пам’яті  видатного тренера Олега Бондаря.

Фото без опису

Під час проведення заходу команди були розподілені на 2 групи «А» і «Б», в кожній групі по три команди зіграли за коловою системою. Переможці груп «А» і «Б» розіграли між собою І-ІІ місця, команди, які зайняли в групах другі місця розіграли ІІІ-ІV місця, відповідно треті місця груп розіграли V-VІ місця.

Фото без опису

Учні Рокитнянської ДЮСШ у групі зіграли дві зустрічі з командами ДЮСШ Сквира-2 та ДЮСШ Миронівка здобувши дві перемоги 10:0, 5:4. Таким чином, у своїй групі вихованки нашої школи посіли перше місце в групі А» та зіграли з командою ДЮСШ Сквира-1 переможцем групи «Б» за І-ІІ місце. Нажаль суперник виявився сильнішим та переміг наших спортсменок, але ІІ загальнокомандне місце із 6 команд являється хорошим результатом. Команда виступала у такому складі: Поліна Уманець, Софія Покініна, Ангеліна Северин, Дар’я Полукєєва, Софія Семенюк, Марія Писанко, Валерія Солопай, Юлія Білякова, Влада Присяжна, Крістіна Матвієнко, Каріна Шляхта, Софія Крупка, Марія Крупка.

Фото без опису

Хочемо подякувати тренерам-викладачам Рокитнянської ДЮСШ Віктору Дубовому, Юлії Григоренко за підготовку збірної команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь