Привітали працівників комунальних служб Рокитнянської громади з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 19.03.2023 07:48
Кількість переглядів: 98

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та заступник селищного голови Микола Соколовський привітали працівників комунальних служб з професійним святом. За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення життєдіяльності Рокитнянської селищної територіальної громади та з нагоди свята керівництво громади вручили колективам комунальних підприємств Подяки Рокитнянської селищної ради.

Комунальні підприємства Рокитнянської селищної ради «Рокитне ЖЕП», «Рокитне водоканал», «Рокитнеблагоустрій», «Рокитнетепломережа» є підприємствами критичної інфраструктури, а їх працівники роблять все можливе для надання повного спектра послуг жителям громади. А це - водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, благоустрій і чистота селища та сіл громади.

У нелегкий час, коли наш край разом з усією Україною протистоїть ворожій агресії, дякуємо кожному за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте щодня на благо людей. Своєю працею ви забезпечуєте життєдіяльність громади, створюєте належні умови для її жителів, невтомно піклуєтесь та дбаєте про те, щоб благоустрій був забезпечений.

Висловлюємо щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів та стабільності у нелегкій, але такій потрібній справі. Нехай у ваших домівках завжди панує затишок і тепло, в родинах – мир і злагода, а слова людської вдячності щодня зігрівають вашу душу.

Зі святом вас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь