Святковий концерт у Музичній школі (ВІДЕО)

Дата: 15.03.2023 14:18
Кількість переглядів: 185

14 березня, у сонячний весняний день, у комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Музична школа» відбувся святковий концерт до Міжнародного жіночого свята та до 209-го Дня народження величного українського поета Тараса Шевченка.

Фото без опису

Вже так давно дітлахи мріяли зустрітися разом, поспілкуватися та подарувати своїм мамам, бабусям та сестричкам творчі подарунки-таланти – живу музику!

Святково вбрані з гарним настроєм дітки продемонстрували всю свою віртуозність та вміння. Вони добре підготувалися, бо сумлінно тренувалися, хоч і у воєнний час. Тож для всіх присутніх у актовій залі Музичної школи було представлено номери солістів та ансамблів з використанням усіх музичних інструментів, грі на яких навчають у музичній школі: фортепіано, баяні, акордеоні, синтезаторі, бандурі, кларнеті тощо.

Крім інструментального виконання творів діти декламували вірші Тараса Шевченка та вірші, присвячені жінкам. Виступав і дитячий вокальний ансамбль «Аніма» та хор молодших класів. Танцювальні здібності продемонстрував хореографічний колектив молодшої групи «Журавлинка» (6-7-річки). 

Додавала «родзинки» та святкового настрою і ведуча концерту – викладач Ірина Афащенко. Усіх дітей, їх батьків та гостей привітала директор Музичної школи Валентина Жирко. Вона з великою радістю та гордістю дякувала учням школи за їхні здібності, таланти та любов до музики – цілющої супутниці життя! 

Фото без опису

Цього дня, хоч і було багато повітряних загроз, та вищі сили були прихильні до наших талановитих і обдарованих дітей – свято вдалося! Маленькі музиканти отримали безліч приємних емоцій та вражень, показали на що самі здатні та звеличили красу і цінність музичних інструментів, співу та музичного мистецтва!

Фото без опису

Ми пишаємось вами, наші талановиті діти! Бережи вас Бог, наша юна надія Рокитнянщини!

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь