Головний старт сезону 2023 року з лижних гонок

Дата: 08.03.2023 14:48
Кількість переглядів: 108

На карпатських краєвидах, на складних засніжених, але добре підготовлених лижних трасах європейського рівня, у селищі Яворів Львівської області з 25 лютого по 02 березня пройшов Чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат.

Десять спортсменів Рокитнянщини (Ангеліна  Григоренко, Уляна Федоткіна, Уляна Лугова, Андрій та Олексій Осадчі, Софія Кравчук, Катерина Руда, Діана Міщенко, Віка Манько, Валентина Осадча) змагались у складі збірної команди Київської області, виборовши друге загальнокомандне місце серед 12 обласних команд України.

Фото без опису

Абсолютною чемпіонкою України серед дівчат 2009-2010 років народження стала Ангеліна Григоренко. Вона тричі підіймалась на вищу сходинку п’єдесталу пошани у особистих гонках на 3 км вільним стилем, на 2 км  класичним стилем і в спринтерській гонці вільним стилем. Також, вихованки тренера-викладача з лижних гонок Рокитнянської ДЮСШ Катерини Григоренко, в дуеті Ангеліни та Діани Міщенко, вибороли срібло в командному спринті класичним стилем.

Фото без опису

Порадували своїми результатами брати Андрій та Олексій Осадчі ,Уляна Лугова( перший тренер Валентина Головченко), Уляна Федоткіна (перший тренер Катерина Григоренко), які у командному спринті класичним стилем 2 спортсмена по 1000 метрів ( учасники команди по черзі долають дистанцію по три кола  кожен) отримали бронзові нагороди.

В останній день змагань  Уляна Лугова та Уляна Федоткіна у змішаній естафеті  4 учасника по 3 км в групі юнаків та дівчат 2007-2008 років народження підтвердили свій рівень підготовки виборовши бронзові нагороди.

Вітаємо чемпіонку і призерів змагань, їх тренерів, батьків і всіх  хто вболіває за чудовий вид спорту – лижні гонки!

Дякуємо та віримо в ЗСУ!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь