Головний старт сезону 2023 року з лижних гонок

Дата: 08.03.2023 14:48
Кількість переглядів: 122

На карпатських краєвидах, на складних засніжених, але добре підготовлених лижних трасах європейського рівня, у селищі Яворів Львівської області з 25 лютого по 02 березня пройшов Чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат.

Десять спортсменів Рокитнянщини (Ангеліна  Григоренко, Уляна Федоткіна, Уляна Лугова, Андрій та Олексій Осадчі, Софія Кравчук, Катерина Руда, Діана Міщенко, Віка Манько, Валентина Осадча) змагались у складі збірної команди Київської області, виборовши друге загальнокомандне місце серед 12 обласних команд України.

Фото без опису

Абсолютною чемпіонкою України серед дівчат 2009-2010 років народження стала Ангеліна Григоренко. Вона тричі підіймалась на вищу сходинку п’єдесталу пошани у особистих гонках на 3 км вільним стилем, на 2 км  класичним стилем і в спринтерській гонці вільним стилем. Також, вихованки тренера-викладача з лижних гонок Рокитнянської ДЮСШ Катерини Григоренко, в дуеті Ангеліни та Діани Міщенко, вибороли срібло в командному спринті класичним стилем.

Фото без опису

Порадували своїми результатами брати Андрій та Олексій Осадчі ,Уляна Лугова( перший тренер Валентина Головченко), Уляна Федоткіна (перший тренер Катерина Григоренко), які у командному спринті класичним стилем 2 спортсмена по 1000 метрів ( учасники команди по черзі долають дистанцію по три кола  кожен) отримали бронзові нагороди.

В останній день змагань  Уляна Лугова та Уляна Федоткіна у змішаній естафеті  4 учасника по 3 км в групі юнаків та дівчат 2007-2008 років народження підтвердили свій рівень підготовки виборовши бронзові нагороди.

Вітаємо чемпіонку і призерів змагань, їх тренерів, батьків і всіх  хто вболіває за чудовий вид спорту – лижні гонки!

Дякуємо та віримо в ЗСУ!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь