Фінал і нагородження переможців конкурсу малюнків «Намалюй перемогу»

Дата: 04.03.2023 22:36
Кількість переглядів: 169

Фото без опису4 березня 2023 року в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека» відбувся фінал патріотичного конкурсу дитячих малюнків під гаслом «Намалюй перемогу», в якому взяли участь дітлахи нашої громади.

Цей конкурс був організований відділом культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради спільно із Публічною бібліотекою за ініціативи депутата Рокитнянської селищної ради Ярослава Литвина.

До патріотичного конкурсу дитячих малюнків долучилося аж 1432 дитини із усіх населених пунктів нашої громади. Найкращі малюнки з відображенням дитячої уяви і баченням перемоги України та миру на нашій землі отримали найбільшу кількість вподобайків. Тож переможців конкурсу дитячих малюнків було обрано шляхом народного голосування через соціальну мережу Facebook.

Фото без опису

Власне фінал та нагородження переможців відбулися вже в самій Публічній бібліотеці. Для урочистого нагородження переможців до бібліотеки завітали начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та заступник голови селищної ради Олександр Конопчук. Вони подякували юним художникам за їх талант, за їх любов до України, за їх віру у перемогу та вручили їм Подяки від Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова і Дипломи переможців від благодійного фонду пам’яті В.І. Литвина. Також у винагороду кожен з дітей отримав цінний подарунок від відділу культури, молоді та спорту та від благодійного фонду (павербанк, цукерки, фломастери, кольорову крейду тощо) для подальшої реалізації та розвитку своєї улюбленої творчої справи.

Фото без опису

Велика дяка всім, хто долучився до організації цього заходу, аби наш край розвивався, був прогресивним та зразковим. Підтримуймо й надалі наші молоді таланти Рокитнянщини та розвиваймо наше юне покоління! Добре, що є небайдужі люди, котрі прагнуть змінити світ на краще та підтримувати в громаді патріотичний дух і віру в перемогу України!

Дорогі батьки! Гордіться вашими славними дітьми – юними патріотами України!!!

 

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь