Зустріч щодо організації найпростішого укриття у навчальному закладі

Дата: 21.02.2023 13:35
Кількість переглядів: 177

21 лютого до Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова звернулась ініціативна група батьків, діти яких навчаються у Ольшаницькому ліцеї Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області щодо організації найпростішого укриття у навчальному закладі.

Фото без опису

Юрій Андрійович ознайомив батьків із механізмом облаштування найпростіших укриттів та наголосив, що з метою забезпечення безпеки учасників освітнього процесу закладів освіти Рокитнянської селищної ради від дії засобів ураження під час воєнного стану, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру розроблено проект Програми щодо облаштування/улаштування найпростіших споруд (укриттів) цивільного захисту учасників освітнього процесу (будівництво, встановлення модулів, капітального ремонту, реконструкції) у закладах освіти Рокитнянської селищної ради на 2023-2024 роки.

Фото без опису

У найкоротші терміни дану Програму буде винесено на схвалення виконкому селищної ради та затвердження сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь