Змагання з міні-футболу серед школярів

Дата: 17.02.2023 17:32
Кількість переглядів: 377

Фото без описуНа виконання доручення заступника голови Рокитнянської селищної ради Олександра КОНОПЧУКА відділом культури, молоді та спорту спільно з відділом освіти Рокитнянської селищної ради було організовано та проведено з 03 по 16 лютого 2023 року  змагання з міні-футболу серед учнів 5-6 класів закладів освіти Рокитнянської селищної територіальної громади,  присвячені  пам’яті Героїв Рокитнянщини які віддали своє життя за незалежність України у війні з російськими загарбниками.

Змагання відбулися в ІІІ етапи за участі 11 команд закладів освіти, а 16 лютого в спортивному залі  Рокитнянського ліцею № 1 провели фінальний етап.

Фото без опису

Перед початком футбольних поєдинків до спортивного залу з державним прапором урочистим маршем увійшли команди-фіналісти та вишикувались для проведення церемонії відкриття. Хвилиною мовчання  юні спортсмени та присутні вшанували пам’ять всіх загиблих за незалежність України Героїв Рокитнянщини і поклали квіти до меморіальної дошки майору Збройних сил України, командиру роти 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону, лицаря «Ордена Богдана Хмельницького» - Юрію БІЛОБРОВУ.

До учасників змагань та присутніх на заході звернулися заступник голови Рокитнянської селищної ради - Олександр КОНОПЧУК та директор КУ Рокитнянської селищної ради „Центр професійного розвитку педагогічних працівників" - Тетяна ЛИСИЦЯ, які наголосили на важливості вшанування звитяги наших Захисників і проведення спортивно-масової роботи з підростаючими поколіннями та побажали спортсменам перемоги. 

Вихованки студії спортивно-бального танцю «Етюд» порадували юним футболістам патріотичні флешмоби.  

Фінальні футбольні поєдинки пройшли надзвичайно цікаво, юні спортсмени відзначилися  безліччю  напружених і захопливих моментів та цікавою грою. 

За результатами проведених  змагань:

  • І місце виборола команда  Рокитнянського ліцею № 3;
  • ІІ місце посіла команди Рокитнянського ліцею № 1;
  • Два ІІІ місця розділили команди Синявського та Телешівського ліцеїв.

Найрезультативнішими гравцями у фінальних матчах у своїх номінаціях було визнано:

  • кращий  бомбардир – Єгор ЗАЛІСЬКИЙ (Рокитнянський ліцей № 3);
  • кращий  гравець –  Глєб БУСОЛ (Рокитнянський ліцей № 1);
  • кращий  воротар – Максим СМИЧЕНКО (Рокитнянський ліцей № 3).

Після закінчення змагань до юних спортсменів звернувся виконуючий обов’язки селищного голови Юрій ШИМЧЕНКО, він подякував організаторам заходу, тренерам, вчителям фізичної культури і батькам спортсменів за проведену важливу роботу в напрямку патріотичного і спортивного виховання дітей та молоді, подякував командам за цікаву і результативну гру та разом із директором КУ Рокитнянської селищної ради „Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Тетяною ЛИСИЦЕЮ, директором Рокитнянської ДЮСШ В’ячеславом КАЛІНСЬКИМ і спеціалістом І категорії відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тамарою ПОГАСІЙ вручили командам кубки, дипломи, медалі, грамоти та призи, а кращим гравцям ще й відповідні статуетки та грамоти (придбані відділом культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь