Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Зарічна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області

Дата: 15.02.2023 16:10
Кількість переглядів: 154

Фото без описуЗ метою з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиці Зарічна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даного питання, на виконання рішення виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради від 09.12.2022 № 335 «Про громадське обговорення щодо перейменування вулиці Зарічна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області», відповідно до ст. 3, 4, пп. 7 п. 1 ст. 8 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», п. 5 Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності, які за ними закріплені, об'єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, враховуючи електронну петицію Руслана Попова від 06.11.2022, присвячену прикордоннику, який загинув захищаючи свій дім (перейменування вулиці в с. Телешівка в честь Русинського В.В.) на офіційному веб-сайті Рокитнянської селищної ради (https://rokytnyanska-gromada.gov.ua/news/1670917065/) 13.12.2022 було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Зарічна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області.

Згідно даного інформаційного повідомлення з 13 грудня 2022 по 13 лютого 2022 приймалися зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування шляхом заповнення відповідної форми у мережі Інтернет.

Організатор громадського обговорення: виконавчий комітет Рокитнянської селищної ради.

Зміст питання, що виносилося на громадське обговорення: перейменування вулиці Зарічна в с. Телешівка Білоцерківського району Київської області.

Інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання:

В обговоренні взяли участь жителі Рокитнянської селищної територіальної громади (15 осіб).

У рамках проведення громадського обговорення відбулися такі заходи:

Проведення громадського обговорення у формі електронної консультації на офіційному веб-сайті Рокитнянської селищної ради.

Пропозиції (зауваження) подавалися шляхом заповнення відповідної форми у мережі Інтернет із зазначенням прізвища, імені, по батькові, електронної адреси та номеру телефона особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції не реєструвалися і не розглядалися.

Під час проведення громадського обговорення надійшли наступні пропозиції:

Запропонована виконавчим комітетом нова назва вулиці Зарічної – вулиця Русинського Вадима, що була зазначена в опитувальних формах набула підтримана опитуваними одноголосно. Інших пропозицій не надходило.

За результатами громадського обговорення буде підготоване відповідне подання на розгляд Рокитнянської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь