Повідомлення про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2022-2023 рр. ТОВ «СВЯТОСВІТ БЦ»

Дата: 13.02.2023 15:59
Кількість переглядів: 132

Фото без описуНа виконання вимог пункту 2 розділу II Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 ТОВ «СВЯТОСВІТ БЦ» доводить до відому споживачів інформацію про намір встановити тариф на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ «СВЯТОСВІТ БЦ» на опалювальний сезон 2022-2023 рр.

ТОВ «СВЯТОСВІТ БЦ» просить встановити тариф на виробництво та постачання теплової енергії що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб КНП «Рокитнянська багатопрофільна лікарня» та ДПТН «Рокитнянський професійний ліцей» на опалювальний сезон 2022-2023 рр.  у розмірі, що був встановлений товариству рішенням виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради від 15.02.2022            № 7.

 

Пропонований тариф – 2850,00 грн. за 1 Гкал без ПДВ.

 

Вказаний тариф було встановлено до введення в Україні воєнного стану та запровадження мораторію на підвищення всіх категорій споживачів тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) і послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води згідно із  положеннями Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» № 2479-ІХ від 29.07.2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь