ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ 1-ї ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Дата: 10.02.2023 12:00
Кількість переглядів: 398

Рокитнянська селищна рада повторно оголошує конкурс на заміщення вакантної посади (на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника), а саме - спеціаліст І категорії фінансово-господарського відділу Рокитнянської селищної ради (1 посада). (згідно до розпорядження в.о. селищного голови від 03.02.2023 року № 37 «Про внесення змін до розпорядження в.о. селищного голови «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади Рокитнянської селищної ради (на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника) від 12.01.2023 №07»).

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, за відповідним професійним спрямуванням. Вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи.

До заяви про участь у конкурсі додаються документи: заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копії документів про освіту (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня – за наявності); декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування); копію паспорта, військового квитка (за наявності); копію довідки про ідентифікаційний номер; дві фотокартки розміром 4*6 см.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 09601, Київська обл., смт Рокитне, вул. Травнева, 5, 2-й поверх, Рокитнянська селищна рада, кабінет відділу організаційно-інформаційної та кадрової роботи. Інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається в селищній раді.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (04562) 5-12-50


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь