Відправлено чергову підмогу для наших воїнів-земляків!

Дата: 09.02.2023 13:43
Кількість переглядів: 337

Вже минув майже рік після того, як прийшов найстрашніший день у нашому житті, як ми почули ті жахливі слова: «Сьогодні росія почала вторгнення в Україну!» 

 Більшість країн думали, що Україну розгромить набагато більший сусід, але ми стояли і билися прості люди змінили зручні ліжка на морозні окопи та ризик болісної смерті. Наші відважні Збройні Сили України гідно дали і дають відсіч російському деспоту, хоч і гинуть за нашу свободу і незалежність, за мир і спокій нашої країни, яку вони точно захистять!!!

Але як би ви тільки знали, як важко доводиться ЗСУ тримати оборону, коли - мороз, дощ, болото? Знаючи це, ми щодня молимося і переживаємо за них, думаємо про наших відважних хлопців і хочемо їм допомогти чим зможемо.

Фото без опису

Ось і цього разу ми не лишились осторонь! Наші трудолюбиві майстрині-рукодільниці з бібліотек нашої громади разом із користувачами бібліотек навязали воїнам теплих шкарпеток та змайстрували їм обереги - ляльки-мотанки. А завідуюча Шарківською бібліотекою-філією Ольга Близнюк власноруч напекла багато всіляких духмяних смаколиків. Робили свою добру справу з любовю, часто зі сльозами, та, безсумнівно, - з вірою у перемогу!

Фото без опису

Вже рано-вранці 9 лютого ця «тепла і смачна допомога» відправилась на фронт до наших воїнів-земляків у Харківську область. Хай військовим буде до смаку і стане в нагоді наша невеличка підмога. Хай наші воїни знають, що ми їх чекаємо живими!

Фото без опису

І ми впевнені в одному точно  Україна вистоїть і життя переможе смерть!!!

 

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь