Відправлено чергову підмогу для наших воїнів-земляків!

Дата: 09.02.2023 13:43
Кількість переглядів: 356

Вже минув майже рік після того, як прийшов найстрашніший день у нашому житті, як ми почули ті жахливі слова: «Сьогодні росія почала вторгнення в Україну!» 

 Більшість країн думали, що Україну розгромить набагато більший сусід, але ми стояли і билися прості люди змінили зручні ліжка на морозні окопи та ризик болісної смерті. Наші відважні Збройні Сили України гідно дали і дають відсіч російському деспоту, хоч і гинуть за нашу свободу і незалежність, за мир і спокій нашої країни, яку вони точно захистять!!!

Але як би ви тільки знали, як важко доводиться ЗСУ тримати оборону, коли - мороз, дощ, болото? Знаючи це, ми щодня молимося і переживаємо за них, думаємо про наших відважних хлопців і хочемо їм допомогти чим зможемо.

Фото без опису

Ось і цього разу ми не лишились осторонь! Наші трудолюбиві майстрині-рукодільниці з бібліотек нашої громади разом із користувачами бібліотек навязали воїнам теплих шкарпеток та змайстрували їм обереги - ляльки-мотанки. А завідуюча Шарківською бібліотекою-філією Ольга Близнюк власноруч напекла багато всіляких духмяних смаколиків. Робили свою добру справу з любовю, часто зі сльозами, та, безсумнівно, - з вірою у перемогу!

Фото без опису

Вже рано-вранці 9 лютого ця «тепла і смачна допомога» відправилась на фронт до наших воїнів-земляків у Харківську область. Хай військовим буде до смаку і стане в нагоді наша невеличка підмога. Хай наші воїни знають, що ми їх чекаємо живими!

Фото без опису

І ми впевнені в одному точно  Україна вистоїть і життя переможе смерть!!!

 

Алла Нечепоренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь