Про проведений захід для ВПО

Дата: 08.02.2023 15:57
Кількість переглядів: 108

07 лютого 2023 року у Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості за участю представників Благодійного фонду "Право на захист" Олени ЗАЙЦЕВОЇ та Анастасії ЯКОВЛЕВОЇ відбулося засідання круглого столу для внутрішньо переселених осіб.

Фото без опису

Учасникам заходу довели інформацію щодо розміщення ВПО в різних регіонах України, про дію урядової програми "Прихисток", про соціальні виплати, про гуманітарну допомогу та про юридичну підтримку з питань, пов'язаних із вимушеним переміщенням.

Учасники отримали кваліфіковану допомогу з юридичних питань та оформлення соціальних виплат, які насьогодні діють в Україні для ВПО.

Фото без опису

В цілому, захід був насиченим та жвавим у спілкуванні, адже піднімалися питання життєзабезпечення тих, хто нині потребує найбільшого захисту та допомоги - людям, які через воєнні дії, були змушені залишити свої домівки у "гарячих точках" і переїхати у більш спокійні регіони.

По завершенню заходу консультант роботодавця Валентина ТОМІЛОВИЧ ознайомила учасників з ринком праці регіону, наявними вакансіями.  В свою чергу запрошені цікавилися законодавством щодо зайнятості саме для вимушених переселенців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь