Дитячий будинок сімейного типу отримав допомогу від «Фундації Олени Зеленської»

Дата: 08.02.2023 15:48
Кількість переглядів: 332

Війна триває, але життя також…Життя кожної людини неповторне, хтось народжується щасливим, комусь доводиться пережити складні обставини долі, але є і такі долі, коли не має змоги щось змінити самому. Отже  дитячі долі в руках дорослих, чиє життя понівечено та зруйновано.

Саме дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї забезпечують належними умовами для зростання в сімейному оточені дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Тому одним з головних завдань держави є забезпечення сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та забезпечення їх правом на виховання,  на розвиток, на  освіту, на отримання медичних послуг тощо.

Фото без опису

За сприянням служби у правах дітей та сім’ї Білоцерківської районної військової адміністрації Київської області дитячий будинок сімейного типу Хохич Василя Володимировича та Петренко Людмили Володимирівни, в якому виховується 8 дітей, позбавлених батьківського піклування, мав змогу отримати від «Фундації Олени Зеленської» матеріальну допомогу, а саме: 3 електричних конвектора WETAIR WCH-500EWW, бензиновий генератор Dnipro-M GX-30, 6 ноутбуків Lenovo Idea Pad 1 11IGL05 81VT, харчові набори, газовану та негазовану воду. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь