Дитячий будинок сімейного типу отримав допомогу від «Фундації Олени Зеленської»

Дата: 08.02.2023 15:48
Кількість переглядів: 353

Війна триває, але життя також…Життя кожної людини неповторне, хтось народжується щасливим, комусь доводиться пережити складні обставини долі, але є і такі долі, коли не має змоги щось змінити самому. Отже  дитячі долі в руках дорослих, чиє життя понівечено та зруйновано.

Саме дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї забезпечують належними умовами для зростання в сімейному оточені дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Тому одним з головних завдань держави є забезпечення сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та забезпечення їх правом на виховання,  на розвиток, на  освіту, на отримання медичних послуг тощо.

Фото без опису

За сприянням служби у правах дітей та сім’ї Білоцерківської районної військової адміністрації Київської області дитячий будинок сімейного типу Хохич Василя Володимировича та Петренко Людмили Володимирівни, в якому виховується 8 дітей, позбавлених батьківського піклування, мав змогу отримати від «Фундації Олени Зеленської» матеріальну допомогу, а саме: 3 електричних конвектора WETAIR WCH-500EWW, бензиновий генератор Dnipro-M GX-30, 6 ноутбуків Lenovo Idea Pad 1 11IGL05 81VT, харчові набори, газовану та негазовану воду. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь