Свято Водохреща

Дата: 20.01.2023 09:42
Кількість переглядів: 141

19 січня українці святкують Хрещення Господнє, або ж Водохреще. Це третє і останнє свято різдвяно-новорічного циклу. Хрещення – особливий обряд для всього християнського світу. Під час нього відбувається очищення людини від зла та процес її єднання з Господом. Хоча цьогоріч зустрічаємо в смутку за полеглими, але з твердою вірою і впевненістю в перемогу.

Фото без опису

Традиційно, Рокитнянською селищною радою, разом із КП «Рокитнеблагоустрій», відділом культури, молоді та спорту, та Центром дитячої та юнацької творчості організовано місце для бажаючих пірнути в ополонку. Було встановлено намети для перевдягання, обладнано підхід до води, організовано пригощання гарячим фіто-чаєм зі смаколиками та фотозону. Забезпечено чергування служб ДСНС, поліції та медицини.

Освячення води провів Рокитнянський благочиний Білоцерківського району Київської області, священник Олексій Мельниченко.

Кожен бажаючий зміг долучитися до збору коштів на підтримку ЗСУ, адже це вкрай необхідно для покращення умов військовослужбовців, які боронять нашу країну. Всього було зібрано 9479,00 грн.

Приємною несподіванкою для всіх присутніх стало освідчення молодика, який зробив пропозицію своїй коханій відразу ж після пірнання в ополонку. Вітаємо наречених. І радіймо, що попри важке сьогодення, попри криваву війну – життя триває.

Нехай дух лишається незламним, помисли – щирими, а душа – чистою. Христос Хрещається!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь