РОКИТНЯНСЬКА ГРОМАДА ГЛИБОКО СУМУЄ З ПРИВОДУ СМЕРТІ АНАТОЛІЯ РОМАНІКА - ГЕРОЯ, ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА РОЗДІЛЯЄ БІЛЬ ВТРАТИ З РІДНИМИ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА

Дата: 09.01.2023 09:00
Кількість переглядів: 4849

Фото без опису

Війна безжально продовжує нагадувати про себе. У боротьбі за свободу української нації гинуть найкращі воїни, які стали на захист рідної держави.

У бою за цілісність, незалежність та свободу України загинув наш краянин, житель смт Рокитне, кулеметник 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти в/ч А 4064, старший солдат – РОМАНІК АНАТОЛІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ, 1985 року народження.

Під час виконання бойового завдання у Донецькій області обірвалося життя молодого бійця.

Колектив Рокитнянської селищної ради, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка, Захисника України – Анатолія Романіка. Схиляємо голови у скорботі перед вірним сином України.

Немає прощення російським окупантам за горе, яке вони принесли, ступаючи на нашу землю! Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу!

Спочивай з миром, Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь