З НОВИМ 2023 РОКОМ!

Дата: 31.12.2022 23:59
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Новорічно-різдвяна пора знову огортає нас казковою магією і вірою в дива. Традиційно зимові свята асоціюються з родинним теплом, довгоочікуваними зустрічами, щасливими миттєвостями, затишком прикрашеної домівки і всеосяжним почуттям радості і піднесення.

 

Рік, що минає, був непростим для нашої держави, українці проходять через дуже страшні випробування, але новорічні свята завжди сповнюють нас новими надіями і сподіваннями, вірою у довгоочікувану Перемогу та краще майбутнє.

 

У році, що минає, ми всі загартувались та об’єднались навколо спільної мети – світлого майбутнього України. Ми вдячні кожному, хто прийшов на допомогу! Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень.

 

Нехай залишаться в минулому негаразди й труднощі, а майбутнє буде сповнене миром і добром у ваших оселях і в нашій країні. Хай усі наші Воїни повернуться до своїх родин живими і неушкодженими!

 

Хай рік, що на порозі, буде щедрим на добрі, радісні події! Нехай він видасться переможним - для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю.

 

Бажаємо всім успішного року, невичерпного життєвого оптимізму та здійснення всіх задумів і сподівань! Міцного здоров’я, енергії, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, нових перспектив, творчого завзяття і наснаги, духовної величі і краси!

 

Успіхів вам і удачі в усіх шляхетних починаннях! Хай 2023 рік відкриває для нашої України нові перспективи, зберігає та зміцнює дух і єдність народу!

 

З повагою
Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов,
депутатський корпус та виконавчий комітет Рокитнянської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь