СПОРТИВНІ НОВИНИ

Дата: 27.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Настільний теніс

      25 грудня, в спортивному залі Рокитнянського ЗЗСО № 1 відбулися ігри відкритих спортивних змагань з настільного тенісу серед аматорів Рокитнянської селищної територіальної громади.

Фото без опису

      До спортсменів нашої громади долучилася команда з міста Узина, що була представлена  в основному із юних спортсменів, які постійно тренуються у міському спортклубі під керівництвом тренера Юрія ШИПІЛОВА та команда з села Луки Таращанської міської територіальної громади, представлена спортсменами-ветеранами Юрієм МАТВІЄНКО і Олександром ГАРБАРОМ. Команда Рокитнянської СТГ була  сформована із гравців, які  на  внутрішніх змаганнях, що проходили 11 та 18 грудня  вибороли 1-7 місця це: Андрій КОВАЛЕНКО, Валентин КОВАЛЬ, Сергій ЛИПОВИЙ,  Юрій НЕДЗЕЛЬСЬКИЙ, Андрій МАРДЕЛО, Олександр ЧАЙКОВСЬКИЙ  і  Дмитро СИМОНЧУК.

Фото без опису

      Як завжди  змагання проходили у напруженій боротьбі. Спортсмени грали на чотирьох  тенісних столах, один з яких був придбаний напередодні відділом культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

      За результатами проведеного турніру, І загальнокомандне місце виборола команда Рокитнянської селищної територіальної громади, ІІ зайняла команда міста Узин, а  ІІІ  - команда села Луки Таращанської МТГ.

Фото без опису

       Після завершення відкритих змагань  спеціаліст відділу культури, молоді та спорту  Рокитнянської селищної ради Тамара ПОГАСІЙ разом із  головним суддею змагань Олександром КАЛІНСЬКИМ вручили переможцям та призерам в особистому заліку грамоти, медалі та призи, а в загальнокомандному кубки та дипломи.

       Приємно зазначити, що  кубок за І місце поїхав у Ольшаницьку військову частину, тому що військові, які увійшли до складу збірної Рокитнянської СТГ показали найкращі результати. Наші Захисники вкотре довели свою вправність не тільки у воєнній справі, а й у спорті.

       Шахи       

       25 грудня в шаховому клубі с. Синява для шанувальників інтелектуальних видів спорту  Рокитнянщини відбувся ІІ етап шахового фестивалю „Снігова королева” вже серед дорослих (І етап  серед  юнаків та дівчат  був проведений 18 грудня).

       За підсумками проведених змагань в особистому заліку:

        І місце  виборов Анатолій ДЕМЧИШИН (смт Рокитне);

        ІІ -   Михайло ФЕЩЕНКО (с. Синява);

        ІІІ – Анатолій ЧАПАЛА (смт Рокитне).

        Переможці та призери змагань отримали грамоти Рокитнянської селищної ради.

        Відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради дякує всім хто приймав участь у спортивно-масових заходах у 2022 році, а також всім працівникам та активістам фізичної культури та спорту. Ми вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком, на який   заплановано  багато цікавих змагань з різних видів спорту, тож закликаємо вас тренуватися та долучатися.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь