Профілактичний рейд на водних об'єктах

Дата: 23.12.2022 15:16
Кількість переглядів: 98

23 грудня з метою попередження нещасних випадків на водоймах взимку, працівники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели профілактичний рейд на водних об'єктах Рокитнянської СТГ.

Фото без опису

Як зазначають рятувальники, у зв’язку з пониженням температури повітря на річках та озерах вже формується тонка крига, яка приваблює рибалок і дітей вийти на неї. Тому, під час бесід, фахівці Служби порятунку закликали громадян виходити на лід лише в тому випадку, якщо товщина криги не менше 7-10 см. Крім того, кожен рибалка повинен мати засоби самостійного порятунку та бути обізнаним щодо поводження на кризі. Наприкінці профілактичних бесід кожному, з ким було проведено інструктаж, вручили наочну агітацію у вигляді листівок застережливого характеру з правилами поведінки водних об’єктах в зимовий період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь