ДЕНЬ МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ - СВЯТО МИЛОСЕРДЯ, ДОБРА І ПОДАРУНКІВ

Дата: 19.12.2022 15:44
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

День Святого Миколая усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, 19 грудня, з нагоди свята Миколая Чудотворця Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Олександр Конопчук та начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет завітали із подарунками до дитячого будинку сімейного типу Петренко Л.В. та Хохич В.В. та до прийомної сім’ї Пометун, яка переїхала до нашої громади з м. Лиман Донецької області. Гості привітали діток зі святом, побажали їм зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай, а також подякували батькам за виховання дітей. 

Привітно зустрічали гостей і в комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Рокитнянський центр соціальної підтримки дітей та сімей «Чебурашка». Керівник громади подякував працівникам закладу за їх щире та добре ставлення до дітей, а вихованцям побажав побільше усмішок, радісних моментів, віри у те, що їх мрії обов’язково здійсняться та вручив дітлахам ігри і солодощі. Скромні, ввічливі та трохи розгублені від такої уваги дорослих людей та скільки щастя можна було прочитати у цих дитячих оченятах…

Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай у цей святковий день принесе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь