НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ, ГЕРОЇ-ЛІКВІДАТОРИ, ЗА МУЖНІСТЬ, ГЕРОЇЗМ ТА САМОПОЖЕРТВУ!

Дата: 14.12.2022 12:56
Кількість переглядів: 218

14 грудня Рокитнянщина вшанувала пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. День встановлений в Україні згідно з Указом Президента від 10 листопада 2006 року на згадку про завершення 14 грудня 1986 року будівництва саркофагу над четвертим зруйнованим енергоблоком ЧАЕС.

Фото без опису

Цього грудневого дня, на знак пам'яті про подвиг ліквідаторів та всіх, кого забрала страшна ядерна катастрофа, керівництво Рокитнянської селищної територіальної громади та ліквідатори аварії на ЧАЕС поклали квіти до пам’ятника жертвам Чорнобильської катастрофи та до меморіального пам'ятника "Героям Чорнобиля". Пам'ять тих, хто боровся із наслідками аварії на ЧАЕС, учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання, згадавши усіх, хто жертовно віддав своє життя і загинув у чорнобильському пеклі. Та на згадку про сьогоднішній день закарбували на пам’ять фотознімок із ліквідаторами Рокитнянщини.

Ми з вдячністю схиляємо голови перед мужністю, героїзмом та самопожертвою ліквідаторів аварії, перед світлою пам’яттю тих, хто рятуючи нас від страшної атомної небезпеки, передчасно пішов у вічність.

Шановні учасники ліквідації Чорнобильської трагедії! Щиро бажаємо кожному з вас, вашим рідним і близьким миру, злагоди, здоров’я, невичерпної енергії, людської вдячності за ваші добрі справи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь