НОВИНИ СПОРТУ

Дата: 13.12.2022 10:04
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Футзал

      У субботу, 10 грудня в м. Кагарлик збірна команда «Рокитнянщина» Рокитнянської селищної територіальної громади зіграла свій другий матч фінального етапу відкритого чемпіонату Кагарлицької  міської територіальної громади з футзалу сезону 2022 року.

      Цього разу суперником нашої команди була команда «Росавка» м. Кагарлик. Звітний поєдинок розпочався атаками гравців «Рокитнянщини», які відразу заволоділи ініціативою у грі та забили два м’ячі у ворота  кагарличан. Здавалося, що в цій зустрічі вже все вирішено проте, зовсім іншої думки з цього приводу були спортсмени «Росавки». Проявивши неабияку волю до перемоги, вони зуміли по ходу зустрічі не тільки відігратися, але й забити аж чотири голи у відповідь.  Тепер уже нашим гравцям було непереливки, але у підсумку все для нас завершилося  перемогою з рахунком 7:5. 

      На думку організатора команди Сергія ШАРАВАРИ, найбільший вклад у позитивний результат цього матчу внесли такі гравці: Сергій ХАРЧЕНКО, Владислав ПОНОМАРЕНКО та Євген ДУНДА.

Фото без опису

Настільний теніс

      В неділю, 11 грудня  в спортивному залі  Рокитнянського ЗЗСО № 1 відбулися  змагання  з настільного тенісу серед аматорів Рокитнянської селищної територіальної громади. Символічно, що перші цьогорічні ігри з настільного тенісу ми провели також 11 числа, але січня, а зараз здається, що вони відбулися в якомусь іншому житті. Головним завданням перших змагань було те, щоб вивести людей з ковідної сплячки, а нинішні – подолання негативних стресових та депресивних впливів на організм людини пов’язаних з війною російської федерації проти України. Ми все витримаємо та все здолаємо!

      Для проведення навчально-тренувальних, оздоровчих та спортивно-масових заходів відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської  селищної ради разом керівництвом та депутатами селищної ради придбав спортивний інвентар: ракетки, сітки, м’ячі, кульки, волани  для  бадмінтону та великого і настільного тенісу,  спортобладнання для  гирьового та армспорту, гандбольну форму та інше.  

     До речі, нові сітки, ракетки та кульки для настільного тенісу були використанні вже на цих змаганнях і  стали до вподоби усім учасникам.

     Всього у змаганнях з настільного тенісу взяло участь 14 учасників в особистому розряді з смт Рокитне та сіл: Синява, Нова Маківка, Ромашки, Савинці, Ольшаниця.  Найкращі результати показали спортсмени з селища Рокитне - переможець турніру Валентин КОВАЛЬ   і Андрій КОВАЛЕНКО, який виборов друге місце, а третім призером змагань став Олександр ЧАЙКОВСЬКИЙ  з військової частини  с. Ольшаниця.

     Начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ та спеціаліст цього відділу Тамара ПОГАСІЙ в теплій, невимушеній атмосфері вручили переможцям, призерам та учасникам  змагань медалі та грамоти.

     Наступними вихідними змагання з настільного тенісу продовжаться.

Фото без опису

Джиу-джитсу

      Джиу-джитсу на Рокитнянщині з’явилося завдяки Олександру ПОЛІЩУКУ, який сам був дуже вправним спортсменом з цього виду спорту, а згодом став і хорошим тренером. Працюючи в Рокитнянській ДЮСШ підготував багатьох спортсменів високого рівня. Серед його вихованців - Іван УСЕНКО призер юнацького чемпіонату Світу, який відбувся в м. Рига.  Нині Олександр Петрович захищає нашу Батьківщину в складі Збройних Сил України, але справа його продовжується, тренерську естафету від свого тестя прийняв Іван СИДОРЧУК, володар чорного поясу з джиу-джитсу (найвищого рівня). Підопічні Івана також неодноразово прославляли Рокитнянщину своїми успішними виступами на різноманітних змаганнях. Нещодавно Анастасія ПРИЛІПКО стала чемпіонкою України у своїй віковій групі, а зараз наполегливо готується до виступів на міжнародній арені. Багато успіхів мають також інші спортсмени.  Минулими вихідними в м. Фастів відбувся чемпіонат Київщини з грепплінгу (різновид джиу-джитсу). Збірна команда Рокитнянської селищної територіальної громади сформована з вихованців Рокитнянської ДЮСШ та бійцівського клубу VALOR взяла участь у цих змаганнях та показала гарні результати. Чемпіонами області в своїх вагових категоріях стали:  Микола САВЧЕНКО, Сергій БОБРИКЕВИЧ і Аліна ГУРІНОВА. Другі місця на турнірі зайняли: Анастасія ПРИЛІПКО, Іван СОКИРКА,  Назар ВІТЕНКО і  Єгор БУЛАТ. Третіми  призерами змагань стали  Олександр ЛАХНЕНКО і Михайло СОЛОГУБ. Успішно  також виступили: Артур ВЕРГУН, Денис ГУРІНОВ і Ярослав ПИВОВАР.

Фото без опису

Міні-футбол

     11 грудня на  спортивному майданчику Рокитнянського ЗЗСО №3 відбулися ігри останнього  туру  чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд  сезону 2022 року.

     Раніше повідомлялося, що дострокову перемогу в чемпіонаті серед команд першої ліги здобула команда ФК «Тараща», але вона, як і належить, продовжила свої ігри відповідно до календаря змагань. Цього разу таращанці зіграли в нічию з командою НСК «Савинці» - 4:4 саме четвертий гол савинчани забили на останній хвилині зустрічі. Нічийний результат із таращанцями дозволив команді НСК «Савинці» зайняти друге місце в чемпіонаті.

     Другий поєдинок туру також став вирішальним у боротьбі за призові місця. Минулорічний переможець серед команд першої ліги команда «Рокитне - 2» в напруженій боротьбі перемогла команду «Збірна 30+» з рахунком 1:0  і таким чином стала третім призером чемпіонату. Хороший матч провели також команди «Основа» с. Шарки та ФК «Агро» с. Ромашки, який закінчився перемогою перших з рахунком 3:1.

     По завершенню змагань начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна КРУТЬ та спеціаліст відділу  Тамара ПОГАСІЙ провели церемонію  нагородження переможців, призерів, учасників змагань та кращих гравців у своїх номінаціях. Кращим воротарем турніру  було визнано Юрія СЕМЕНЮКА з команди «Рокитне - 2», кращим гравцем чемпіонату – Ігоря ЩУРА з команди НСК «Савинці», а кращим бомбардиром змагань став Андрій ГАВРИЛИШИН – ФК «Тараща», який забив у ворота суперників аж 16 голів.

Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату серед команд першої ліги:

Місце

Команди

Ігри

Перемоги

Нічії

Поразки

Очки

Різниця м’ячів

1

ФК «Тараща»

6

5

1

0

16

32:14 (+18)

2

НСК «Савинці»

6

3

2

1

11

18:13 (+5)

3

«Рокитне-2»

6

3

1

2

10

13:10 (+3)

4

«Збірна30+» смт Рокитне

6

3

1

2

10

13:11 (+2)

5

«Динамо-2» смт Рокитне

6

3

0

3

9

14:17 (-3)

6

«Основа» с. Шарки

6

1

1

4

4

10:16 (-6)

7

ФК «Агро» с. Ромашки

6

0

0

6

0

9:28 (-19)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь