УРОЧИСТИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Дата: 07.12.2022 13:33
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Щороку, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування – свято людей, яких обирає суспільство і на плечах яких нелегка ноша відповідальності за добробут жителів територіальної громади.

Тож сьогодні, в залі засідань Рокитнянської селищної рали відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні. Святкова подія зібрала в одну велику родину працівників Рокитнянської селищної ради, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників підприємств, установ, організацій громади – справжніх професіоналів своєї справи, які своєю повсякденною наполегливою працею творять історію та розвивають Рокитнянщину.

З теплими словами вітань до учасників зібрання звернулися Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та секретар селищної ради Юрій Шимченко.

- Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного їх мешканця. Відзначення його - є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні, - зазначив у вітальному слові очільник громади. Юрій Андрійович також побажав всім присутнім міцного здоров’я, щастя, професійних здобутків, оптимізму та мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя, миру в нашій країні та спокою в серцях. Особливі слова подяки звучали на адресу ветеранів місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі у його становлення та розвиток і чий багатий досвід є прикладом творчої роботи в органах місцевого самоврядування для інших.

За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Рокитнянщини та з нагоди Дня місцевого самоврядування України відзначено Подяками Рокитнянської селищної ради та Почесними Грамотами Білоцерківської районної ради працівників та депутатів селищної ради.

Дарунком для всіх гостей стали музичні вітання від майстрів художньої самодіяльності Рокитнянщини, які щиро привітали усіх присутніх зі святом – Днем місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь