МОГУТНІСТЬ, СИЛА І НЕЗЛАМНІСТЬ ЗАХИСНИКІВ: У ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ВІТАЛИ ВІЙСЬКОВИХ ТА ВОЛОНТЕРІВ

Дата: 06.12.2022 17:43
Кількість переглядів: 95

Фото без опису6 грудня у залі засідань селищної ради відбулися урочисті заходи з нагоди  Всесвітнього дня волонтерів та Дня Збройних Сил України. Дві знакові дати переплелись в одне ціле, як символ єдності волонтерів і військових української армії. Саме люди світлих помислів та доброї волі сьогодні роблять неможливе – єднаються заради спільної мети – Перемоги України над агресором.

На початку заходів присутні хвилиною мовчання вшанували усіх військових, які поклали своє життя за мир і спокій рідної землі.

Військовослужбовців та волонтерів громади привітав Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов. "Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист цілісності нашої держави. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних захисників та волонтерів. Ви довели всьому світу, що українська армія сильна духом, має надійний тил і готова боронити свою державу до останку. Завдяки вам – волонтерам і військовим - гартується нова українська армія та пишеться її нова історія", - зазначив у вітальному слові Юрій Андрійович.

Під час урочистих заходів відбулося нагородження представників волонтерського руху та військовослужбовців Подяками Рокитнянської селищної ради.

Сьогодні на військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Тож прийміть слова підтримки та вдячності, ми пишаємось вами і молимось за вас та Україну.

Також дякуємо всім жителям та гостям громади, які долучились до волонтерської діяльності. Ви усі є гордістю нашої Рокитнянщини, а також Батьківщини. Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Пам’ятаймо, що ми, українська нація – нація, у якій генетично закладений нестримний запал і потяг до самоствердження, боротьби і перемог.

Лише разом і лише до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь