ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Дата: 07.12.2022 07:18
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановні колеги, депутати, члени виконавчого комітету, працівники Рокитнянської селищної ради та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування в Україні!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, яка вирішує питання, що відіграють вирішальну роль у її розвитку та розбудові.  

Шановні колеги, на наших плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів нашого краю.

Я дякую вам за сумлінну працю на благо Рокитнянської селищної територіальної громади та її жителів. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

Особливі слова подяки і шани сьогодні - ветеранам служби в органах місцевого самоврядування. Нехай ваш багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній  родині, кожному мешканцю миру, злагоди, достатку, здоров`я, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови Рокитнянської громади та нашої неньки України!

 

З повагою та вірою у найкраще

Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь