ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2022 07:55
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Шановні військовослужбовці 

щиросердно вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

 Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

 Вже вісім років День Збройних Сил України відзначається в умовах війни на сході країни та вперше від повномасштабного військового вторгнення російської федерації на територію України. І тисячі солдатів і офіцерів героїчно захищають свою землю зі зброєю в руках. На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

 На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

 Переконані, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаємо всіх військових зі святом і висловлюємо щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

 Бажаємо вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

 

З повагою 

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, 

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь