3 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2022 07:47
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Звичайно, цей день не можна назвати святом, він покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, особливими потребами захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з обмеженими можливостями.

Інвалідність не є перепоною до повноцінного життя, це не вирок й не покарання. Люди з інвалідністю є повноправними членами суспільства, які потребують трішечки більше уваги та піклування, створення відповідних умов. Ці люди такі ж як ми, вони можуть бути і стають повноцінними, високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, успішними, соціально активними і життєрадісними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Щира вдячність громадським організаціям та небайдужим громадянам за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів людям, які мають проблеми зі здоров’ям. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю в завтрашньому дні.

Найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування, життєвого оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність ваші плани та задуми!

 

З повагою

Рокитнянський селищний голова Юрій БОГДАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь