БУДЬТЕ В БЕЗПЕЦІ

Дата: 30.11.2022 20:25
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

ВАША ОБІЗНАНІСТЬ – ВАША БЕЗПЕКА

ЛЮДИ, ЯКІ ВИЇХАЛИ З УКРАЇНИ, МОЖУТЬ ПОТРАПИТИ У СИТУАЦІЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Через військові дії мільйони людей виїхали з Україні в пошуках безпеки, їжі та притулку. 90% з них – жінки та діти.

Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі.

Торговці людьми експлуатують вразливість людей, які прибувають з-за кордону, особливо якщо вони не знайомі з мовою чи культурою країни перебування. Вони користуються ситуацією, в якій опинилися жертви, і застосовують силу чи обман щоб змусити людей надавати сексуальні послуги, примусити їх до підневільної праці, жебрацтва або навіть скоєння злочинів.

Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій. Вони ризикують потрапити до рук торговців сексуальними послугами та негідників, які видають себе за доброзичливих громадян, служби допомоги або законослухняних роботодавців, а насправді прагнуть скористатися цими людьми у найуразливіший момент їхнього життя.

Нові дані Томсон Рейтерс виявили чіткі сигнали того, що торговці людьми полюють на осіб, які рятуються від конфлікту, і що попит на сексуальні послуги онлайн заохочує злочинців заманювати, вводити в оману та примушувати жінок і дівчат до надання сексуальних послуг та інших форм експлуатації.

ОБСЄ та Thomson Reuters підготували поради для людей з України, щоб допомогти їм бути обізнаними та залишатися у безпеці.

Більше за посиланням: https://www.helpforukrainians.info/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь