Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Шарки

Дата: 29.11.2022 16:54
Кількість переглядів: 60

29 листопада рятувальники Білоцерківського районного управління провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Шарки на території Рокитнянської СТГ.

Фото без опису

Працівники ДСНС нагадали селянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Громадянам пояснили, що з настанням холодів та перших заморозків почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, намагаючись обігріти власну оселю, використовують електрообігрівачі, саморобні нагрівальні прилади, а також звертаються до пічного опалення. Як наслідокмасштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, загиблі та травмовані. Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.

Фото без опису

Як показує практика такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах району. Адже лише спільними зусиллями громадськості і влади можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь