РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ - КЛЮЧОВИЙ МОМЕНТ УКРАЇНСЬКОГО ДЕРЖАВОТВОРЕННЯ!

Дата: 22.11.2022 16:49
Кількість переглядів: 318

З 18 листопада у комунальному закладі Рокитнянської селищної ради «Публічна бібліотека» для усіх любителів живої книги було презентовано книжково-ілюстративну виставку під гаслом «Україна – територія гідності та свободи». Цю виставку підготувала провідна бібліотекарка Публічної бібліотеки Любов Марущенко.

Цією виставкою хранителі книг-бібліотекарі прагнули познайомити читачів з книгою Михайла Вітра "Літопис Революції Гідності", основна увага в якій приділяється правдивому опису тогочасних подій та всіх людей, які уособили дух взаємопідтримки і самопожертви, що тоді панував на Майдані.

Заслуговує на увагу і книга Олега Трайдакала "Майдан. Погляд зсередини". В ній описано спогади людей, яким пощастило опинитись у вирі подій, котрі згодом найменували Революцією Гідності. І тому кожне слово тут - правда, а кожна емоція - щира...
Ці та багато інших видань зазначеної тематики є у читальній залі Публічної бібліотеки.

Кожен, хто має бажання, може прийти до бібліотеки та ознайомитись з презентованими книгами.  Ви поринете у події Майдану и матимете змогу згадати те, заради чого відбулась Революція Гідності. Дізнаєтесь, за що гинули на Майдані та потерпають нині наші співвітчизники у жорстокому протистоянні із російським агресором.

Майдан зробив свій великий внесок в історію України, він увірвався в Європу мовою цінностей, якою під час революції в нас заговорила молодь та їхні батьки.

Можна відверто сказати, що після подій на Майдані створилася нова нація – гордих, самодостатніх і патріотичних українців, які готові на все заради України.

Євромайдан уже став історією, відійшов на другий план на тлі російської військової агресії. Існує небезпека, що ця велика подія в житті нашої епохи з часом втратить свою значимість. Тому дуже важливо зберегти і передати нащадкам правду про події, випробування і перемоги того часу.

 
КЗ «Публічна бібліотека»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь