СЛАВИМО ХЛІБ ЗОЛОТИЙ І ЛЮДЕЙ ПРАЦЬОВИТИХ!

Дата: 18.11.2022 14:21
Кількість переглядів: 287

День працівників сільського господарства України – важливе свято для кожного з нас, для всієї держави, адже хліборобська праця – одна з найблагородніших і найпочесніших у світі.

Фото без опису

Важким та непередбачуваним видався цей виробничий сезон для наших аграріїв. Війна і її наслідки – економічні, логістичні, організаційні. Але всі ці негаразди аграрії достойно долають та продовжують тримати аграрно-продовольчий фронт.

У переддень професійного свята в актовій залі селищної ради відбулось урочисте зібрання. Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов привітав аграріїв з професійним святом та подякував їм за постійну допомогу та підтримку громади.

«Ви - серце нашої громади. Дякую вам за працьовитість та професіоналізм. Нехай ваша нелегка праця завжди приносить вам задоволення, прогнози збуваються, плани перевиконуються, а погода буде привітною», - зазначив у вітальному слові Юрій Андрійович.

За сумлінну працю, самовідданість, патріотизм, потужну допомогу та підтримку України під час війни, вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу Рокитнянської селищної територіальної громади та з нагоди Дня працівників сільського господарства України керівників сільськогосподарської ниви Рокитнянщини нагороджено Подяками Рокитнянської селищної ради та цінними подарунками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Аграрії прославляють наш край високими врожаями, а мистецька галузь – невпинно своїми талантами. Дзвінкоголосим співом наші майстри сцени привітали працівників сільського господарства Рокитнянської громади.

Фото без опису

Шановні працівники аграрного сектору нашої громади! Бажаємо вам всім прихильної долі, гарних врожаїв, вагомих здобутків, невичерпної енергії та миру на нашій українській землі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь