БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ПІДТРИМКУ СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 18.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 214

Милосердя - це діяльне прагнення допомогти кожному, хто має в цьому потребу. Це є втіленням високої любові до ближніх. У християнському віровченні обов'язком кожної людини визначено такі милосердні вчинки: голодного нагодувати, спраглого напоїти, голого одягнути, недужого відвідати, померлого поховати. Вияв духовного милосердя - це добра порада. Милосердя ґрунтується на таких якостях, як чуйність, уважність, доброзичливість і несумісне з пихою, байдужістю, брутальністю. Цей термін, що вживається для опису м'якості, поблажливості або співчуття, виявленого однією особою в стосунку до іншої.

В той час коли в нашій багатостраждальній країні триває жорстока війна, милосердя виявлене по відношенню до ближнього є найбільшою чеснотою!  Прояв милосердя, доброти й любові до людей, які цього потребують найбільше – це ніби протягнути руку потопаючому та допомогти зберегти життя.

За сприяння Іщенко Наталії Володимирівни та Бакаленка Юрія Миколайовича  відбулась благодійна акція на підтримку сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Родини мали змогу придбати продукти та речі першої необхідності за рахунок християнської Східно Європейської організації.

Центр соціальних служб Рокитнянської селищної ради щиро дякує усім благодійним організаціям, які в такий нелегкий час допомагають сім’ям, які перебувають на обліку Центру та потребують сторонньої допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь