ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ РОКИТНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЧЕМПІОНАТУ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Дата: 14.11.2022 14:56
Кількість переглядів: 233

У неділю 13 листопада 2022 року  на спортивному майданчику Рокитнянського ЗЗСО №3 відбулися ігри III туру чемпіонату Рокитнянської селищної територіальної громади з міні-футболу (футзалу) серед аматорських команд сезону 2022 року.

Фото без опису

Відкрилися змагання грою між командами «Динамо-2» смт Рокитне та «Основа» с. Шарки. Слід зазначити, що обидві команди  програли свої попередні матчі, а тому  намагалися перемогти цього разу.  На початку цієї зустрічі активнішими були динамівці, які відразу створили декілька дуже цікавих моментів біля воріт супротивника, але реалізували свою перевагу вони дещо пізніше. Гол у ворота шарківчан забив Дмитро Юхименко і цей  єдиний гол у грі виявився вирішальним.

Наступними на синтетичний газон футбольного майданчика вийшли команди НСК «Савинці» і ФК «Агро» с. Ромашки.  До речі, футболісти із Савинців вже другий рік поспіль постають перед футбольними вболівальниками Рокитнянщини дуже організованими та амбіційними у досягненні своєї мети. До складу савинчан нині входить чимало футболістів, які у дитячо-юнацькому віці грали за збірну  Рокитнянського району показуючи результати на рівні кращих команд області, а Євгенові Бусенку, який навчався в футбольній школі Київського «Динамо» вдалося пограти на найвищому національному рівні.

В цьому поєдинку опонент команди  НСК «Савинці» - команда ФК «Агро» с. Ромашки виявилася міцним горішком у грі, але в підсумку все ж таки перемога була за савинчаними – 4:1. По два голи у ворота ромашківців забили Степан Ковтун та Ігор Щур.

Третій поєдинок туру відбувся за участю команд «Рокитне-2»  та  ФК «Тараща» і виявився досить неоднозначним. У першому таймі зустрічі повною й цілковитою перевагою володіли рокитнянці, які забили у ворота своїх суперників два голи і мали надію на загальний позитивний для себе результат матчу. Однак другий тайм поєдинку виявився повною протилежністю першому. Таращанські футболісти, застосувавши тактику коли воротар грає як польовий гравець перевернули ситуацію на футбольному полі на свою користь і таким чином здобули перемогу з рахунком 3:2.  Два голи в цій зустрічі на рахунку кращого бомбардира першої ліги таращанця  Андрія Гаврилишина.

Окрасою цього змагального дня стали два поєдинки, які завершували футбольний марафон. Команда «Синявське» с. Синява перемогла команду «Шахтар» смт Рокитне з рахунком 4:1. А команда «Україна» с.Телешівка з великим рахунком 6:1 перемогла команду «Фаворит» смт Рокитне. Футболісти вищевказаних команд продемонстрували на спортивному майданчику неабияке футбольне вміння та подарували вболівальникам масу задоволення від побаченого.

За підсумками ігор третього туру чемпіонату, лідерами змагань серед команд вищої ліги стали футбольні колективи «Динамо» смт Рокитне та «Україна» с. Телешівка, в активі яких по шість набраних очок. А в змаганні серед команд першої ліги лідирують колективи: ФК «Тараща», НСК «Савинці», «Збірна 30 +» смт Рокитне та «Динамо-2» смт Рокитне, які набрали також по шість очок.

Після проведених трьох ігор змагань кращі результати серед бомбардирів продемонстрували такі гравці: Андрій Голубець і Владислав Романов «Україна» с. Телешівка, Владислав Пономаренко «Динамо» смт Рокитне та Андрій Гаврилишин  ФК «Тараща». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь