ЯРМАРКА-ПРОДАЖ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЗСУ З НАГОДИ СВЯТА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

Дата: 11.11.2022 20:25
Кількість переглядів: 253

11 листопада, попри війну в нашій країні, Рокитнянщина в черговий раз довела свою небайдужість та вкотре підтримала наші славні Збройні Сили України.

Фото без опису

На Центральній алеї селища Рокитне розташувалася благодійна ярмарка-продаж з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Метою цієї ярмарки-продажу був збір коштів для потреб ЗСУ. Попередні такі ж ярмарки дали позитивний результат: завдяки спільним зусиллям жителів нашої громади для наших земляків-військових із Рокитнянщини, які перебувають на фронті в гарячих точках сходу країни, було придбано бензиновий генератор та тепловізор.

Фото без опису

Цього дня на благодійний захід у центр селища прийшли мешканці громади та гості, зараз це здебільшого переселенці зі сходу країни. Святкова подія розпочалася урочистим привітанням усіх, хто причетний до галузі культури в нашій громаді. Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих воїнів-земляків, а їх уже близько сорока осіб, та відділи шану і честь мужнім військовим, які нині боронять нашу землю.

Фото без опису

Впродовж концерту зі святкової сцени лунали патріотичні та українські пісні у виконанні наших творчих колективів – народного аматорського ансамблю української пісні «Барви» та народного вокального ансамблю «Гармонія» із смт Рокитне, народного аматорського ансамблю української пісні «Мрія» із с. Синява, вокального ансамблю «Вишиванка» із с. Ольшаниця. Гурт молодих сольних співачок «SoloWay» влаштував пісенний вернісаж власних та патріотичних пісень під аранжувальний супровід Олександра Федоренка. Перед Центральним будинком культури дитячий ансамбль спортивно-бального танцю «Етюд» показав свої вміння у запальних флешмобах. Молодий гурт творчого об’єднання  «ТРОЛІС» представив естрадні вокально-музичні композиції на саксофоні та електрогітарі. Місцева поетеса Наталія Ненюк декламувала власні проникливі вірші; патріотичні вірші про Україну також презентували й діти.

Фото без опису

У розпалі ярмарки-продажу зі святом працівників культури усіх привітала начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та вручила заслужені грамоти активним і прогресивним діячам культури громади.

Столи ярмаркових яток були переповнені свіжою випічкою (пиріжками, тортиками, пирогами, канапками, варениками), фруктами та іншими смаколиками. Для продажу були презентовані й патріотичні сувеніри, ляльки-мотанки та подарунки. Продукцію на ярмарку-продаж підготували та презентували працівники Центрального та Селищного будинків культури, Публічної бібліотеки, Центру дитячої та юнацької творчості та громади сіл Насташка, Троїцьке, Острів. Власне, організатором благодійного заходу була Рокитнянська селищна рада, відділ культури, молоді та спорту та відділ освіти селищної ради.

За підсумками благодійної ярмарки цього дня вдалося вторгувати понад 16 тисяч гривень. Усі зібрані кошти підуть на підмогу нашим військовим на фронт.

Цьогорічне свято культури вдалося на славу! Навіть непередбачувана матінка-погода була прихильною до проведення благодійного заходу.

Враховуючи воєнний стан в країні, норми та правила безпеки під час повітряної загрози було дотримано.

Дякуємо усім, хто небайдужий до вимушеної війни та жертвує на потреби ЗСУ, які боронять нашу свободу! Дякуємо усім, хто долучився до організації цієї благодійної ярмарки-продажу!

З нами Бог! ЗСУ непереможні! Україна понад усе! Переможемо неодмінно!

Алла Нечепоренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь