ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ВСТАНОВИТИ ТАРИФИ НА ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ, ЩО ВИРОБЛЯЄТЬСЯ НА УСТАНОВКАХ З ВИКОРИСТАННЯМ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ НА ОПЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН 2022-2023 РР.

Дата: 25.10.2022 14:23
Кількість переглядів: 298

Фото без описуНа виконання вимог пункту 2 розділу II Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 ФОП Царенко Максим Валентинович доводить до відому споживачів інформацію про намір встановити тарифи на теплову енергію, на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Керуючись Законом України «Про житлово-комунальні послуги» та вимогами Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», ФОП Царенком Максимом Валентиновичем розраховано

Пропонований тариф – 2929,35 грн. за 1 Гкал без ПДВ.

Інформація щодо структури нових тарифів міститься у ⇒ додатках

Зауваження та пропозиції щодо проєкту тарифу приймаються протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення повідомлення споживачів про намір встановити тариф шляхом письмових звернень до відділу освіти Рокитнянської селищної ради за адресою: Київська область, Білоцерківський р-н., смт Рокитне,  вул. Заводська, 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь