КУБОК З ФУТБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ В.І. ЛИТВИНА

Дата: 24.10.2022 17:15
Кількість переглядів: 223

22 жовтня в селищі Рокитне на стадіоні спортивного комплексу „Рокитне” відбулися змагання з футболу серед аматорських команд на Кубок, присвячений пам’яті В.І. Литвина.

Цей спортивний захід проводиться традиційно до дня народження Василя Івановича Литвина та вже став частиною фізкультурно-спортивного життя громади. Щорічне вшанування пам’яті досвідченого господаря, керівника сільськогосподарського підприємства „Синявське” нагадує нам про його великий внесок не лише у розвиток аграрної промисловості, а і у розвиток фізичної культури і спорту на Рокитнянщині. Захід розпочався хвилиною мовчання на честь Василя Івановича Литвина.

Фото без опису

У центральному парку селища також відбувся ярмарок з продажу продуктів харчування за прийнятними цінами від товаровиробника. Родина Василя Івановича нині продовжує та розвиває розпочату ним справу;                  ТДВ „Синявське” є найбільшим виробником сільськогосподарської продукції як у нашій громаді, так і на теренах України та забезпечує якісними продуктами харчування жителів нашої громади й жителів інших областей.

На захід завітав виконуючий обов’язки селищного голови Юрій Шимченко. Він відвідав ярмарку, вболівав за команди та по закінченню гри привітав переможців і призерів змагань з футболу серед аматорських команд. Збірній команді ветеранів Рокитнянщини 60+, що є багаторазовим переможцем та призером всеукраїнських турнірів з футзалу (в. т. числі турніру, що проходив 09 жовтня 2022 року в м. Умань), вручив грамоти Рокитнянської селищної ради за високі досягнення в спорті.

Фото без опису

До присутніх на заході з промовою звернулася директор ТДВ „Синявське„ депутат  Білоцерківської районної ради - Ольга Литвин.  Вона поділилася своїми спогадами про Василя Івановича, привітала всіх учасників ігор та нагородила призерів змагань: команди АФ „Україна” і „Динамо” - грамотами, медалями та кубками - фіналістів, а переможцям змагань команді ФК „Синявське” вручила ще й перехідний Кубок пам’яті  В.І. Литвина.

Фото без опису

Крім цього Ольга Петрівна вручила Подяки від депутата Рокитнянської селищної ради, керівника ГК „Синявське” Ярослава Литвина: начальнику відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяні Круть (за значний внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Рокитнянщині), інструктору-методисту Рокитнянської ДЮСШ Олександру Калінському (за організацію і проведення щорічних турнірів з футболу на Кубок В.І. Литвина), який  також отримав грамоту управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації (за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Рокитнянській селищній територіальній громаді та у Київській області).

Фото без опису

Спортсменів із заслуженими нагородами також привітала начальник відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради Тетяна Круть та подякувала Ользі Петрівні Литвин за підтримку фізкультурно-спортивного руху на Рокитнянщині.

Фото без опису

Після церемонії нагородження Ольга Петрівна передала від Благодійного фонду пам’яті В.І. Литвина автомобіль для потреб Збройних Сил України. Ключі від автомобіля отримав військовослужбовець Володимир Крупка.

За результатами проведених футбольних матчів серед аматорських команд Рокитнянщини:

  • ІІІ місце зайняла команда АФ „Україна”;
  • ІІ місце виборола команда „Динамо”;
  • І переможне місце відвоювала команда ФК „Синявське”.

Фото без опису

З кожним роком спортивно-масові заходи, присвячені пам’яті Василя Івановича Литвина, набирають все більше обертів. У цьому році до футболістів долучилися і шанувальники інтелектуальних видів спорту, які в адмінбудівлі спорткомплексу організували товариські турніри з шахів та шашок. Вихованці шахового гуртка центру дитячо-юнацької творчості під керівництвом Михайла Фещенка теж провели свій невеличкий турнір, за що отримали солодощі  від Благодійного фонду пам’яті В.І. Литвина.

Фото без опису

Захід, організований ТДВ „Синявське” за підтримки Рокитнянської селищної ради пройшов, як завжди, цікаво, жваво і результативно! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь