ВИЇЗДИ В СІМ’Ї ОПІКУНІВ ТА СІМ’Ї, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Дата: 05.10.2022 14:40
Кількість переглядів: 219

На цьому тижні працівники Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району  здійснили виїзди в сім’ї – опікунів та   сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Що проживають  на території Рокитнянської громади а саме: смт Рокитне, Рокитне – 2,  с. Синява.

Матері, яка доглядає новонароджену дитину, було надано необхідні консультації щодо харчування та догляду дитини першого року життя. Дана особа попереджена про кримінальну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків щодо збереження життя та здоров’я малолітніх дітей.

В багатодітній сім’ї, де мати ухиляється від виконання батьківських обов’язків, було роз’яснено щодо негативних наслідків та кримінальну відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

В сім’ях опікунів, психолог центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району провів психологічну сесію, щодо налагодження психо – емоційного стану та протидії девіантної поведінки у дитини. Фахівець із соціальної роботи, надав інформаційну послугу, щодо оформлення пенсії, по втраті годувальника.

В сім’ях, де виховуються діти, шкільного віку були проведені консультації щодо відповідального відношення до шкільного навчального процесу та забезпечення дітей необхідним шкільним приладдям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь