ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ СТОСОВНО ОНЛАЙН-СЕРВІСУ ДЕРЖАВНОЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ «ЕЛЕКТРОННА ЧЕРГА»

Дата: 04.10.2022 12:33
Кількість переглядів: 570

Фото без описуЯк дізнатися, що реєстрація у черзі пройшла успішно?

Результатом успішної реєстрації у черзі є:

  • талон, у якому міститься інформація про номер у черзі, дата та час прийому, П.І.Б. — при здійсненні реєстрації за допомогою терміналу безпосередньо у підрозділі ДМС;
  • СМС-повідомлення, у якому міститься інформація про номер у черзі, дата та час прийому — при здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС.

Інформацію про реєстрацію та оплату послуг при здійсненні онлайн-реєстрації на сайті ДМС можна дізнатися на сторінці «Мої талони та квитанції».

Для доступу до інформації необхідно заповнити відповідні поля форми (вказати номер телефону за допомогою якого здійснювалась реєстрації в електронній черзі та код талону, який надійшов у СМС-повідомленні про реєстрацію в черзі).

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Коли з`являються нові місця на наступний день?

За допомогою онлайн-сервісу можна здійснити запис на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 0 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів).

Чи обов`язково оплачувати послуги онлайн?

Оплатити послуги можна як під час здійснення реєстрації у електронній черзі, так і самостійно у будь-якому банку.

У будь-якому разі зарезервоване в електронній черзі місце зберігається за вами.

Я здійснив(ла) онлайн-оплату, як отримати квитанцію?

У разі, якщо ви реєструвалися за допомогою онлайн-сервісу ви можете переглянути власні талони та оплачені квитанції на сторінці сервісу «Електронна черга», обравши закладинку «Мої талони та квитанції».

Фото без опису

Чому обмежено кількість місць, які резервуються для запису через онлайн-сервіс?

Квоти встановлено для того, щоб можна було задовольняти потреби різних верств громадян, у тому числі і тих, хто не має можливості/не знає про онлайн-запис.

Чи потрібно брати окремий «талончик» для дитини?

Для надання адміністративної послуги будь-якому громадянину, будь то доросла людина чи дитина, потрібен певний час для перевірки та оформлення документів, фотографування, сканування відбитків пальців тощо. Тому на кожну дитину потрібен окремий запис у черзі.

Я запізнився(лася) лише на 10 хвилин - чому мені відмовляють?

У разі здійснення попереднього запису в електронну чергу громадянин отримує талончик (або СМС-повідомлення) з вказаною датою та часом прийому.

Роботу сервісу «Електронна черга» організовано таким чином, що у разі неявки громадянина протягом 2 хвилин з моменту початку виклику до кабінету, де будуть надаватися адміністративні послуги, його черга автоматично скасовується.

Справа у тому, що для надання адміністративної послуги кожному громадянину відводиться певний проміжок часу, протягом якого здійснюється перевірка та оформлення документів, фотографування, сканування відбитків пальців тощо. Тому запізнення одного громадянина автоматично призводять до порушення порядку роботи всієї черги (всі громадяни, які знаходяться у черзі «після вас» будуть вимушені очікувати у підрозділі через необачність того, хто запізнився).

Чи можуть співробітники територіальних органів ДМС втручатися у роботу електронної черги?

Система електронної черги функціонує централізовано в автоматизованому режимі, і працівники територіальних підрозділів ДМС не мають технічної можливості впливати на її роботу.

Як скасувати запис до електронної черги?

Скасовувати власний запис до електронної черги не потрібно. Якщо ви не з`явилися для отримання послуги сервіс в автоматичному режимі скасує ваш запис і буде здійснено обслуговування іншого клієнта.

Де ще можна оформити паспорт громадянина України у формі картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон?

Паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна оформити у будь-якому територіальному підрозділі ДМС, незалежно від місця реєстрації.

Паспорт громадянина України у формі картки на період карантину можна оформити у будь-якому підрозділі ДМС (у звичайному режимі - виключно за зареєстрованим місцем проживання. Внутрішньопереміщені особи можуть звертатися до підрозділу ДМС за фактичним місцем проживання, зазначеним у довідці ВПО. Якщо особу знято в місці реєстрації звертатися слід до підрозділу ДМС за останнім зареєстрованим місцем проживання).

Також послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі картки надають центри ДП "Документ" та окремі центри надання адміністративних послуг.

Чи потрібно записуватися в електронну чергу для того, щоб вклеїти фотографію у паспорт-книжечку?

Для вклеювання фотографії у паспорт громадянина України у формі книжечки при досягненні 25- та 45-річного віку записуватися до електронної черги НЕ ПОТРІБНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь