ДК 021:2015- 14410000-8 - Кам’яна сіль (Сіль технічна для посипання доріг)

Дата: 30.09.2022 11:46
Кількість переглядів: 287

Фото без описуОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  (відповідно до  вимог постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)).

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: 

Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури Рокитнянської cелищної ради Білоцерківського району Київської області;

 09601, Україна, Київська область, смт Рокитне, вулиця  Незалежності, будинок 2; код за ЄДРПОУ – 44060179.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015- 14410000-8 - Кам’яна сіль (Сіль технічна для посипання доріг).

3. Ідентифікатор закупівлі:  UA-2022-09-29-008576-а. 

4. Очікувана вартість предмета закупівлі та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

280000,00 грн. (двісті вісімдесят гривень 00 копійок), у тому числі ПДВ.

Розрахунок очікуваної вартості товару розрахований методом порівняння ринкових цін.

Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів на момент вивчення ринку.

Здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, в тому числі: інформація про ціну товару станом на вересень місяць 2022 року, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.

5. Процедура закупівлі: Відкриті торги.

6.Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:   ДК 021:2015- 14410000-8 - Кам’яна сіль (Сіль технічна для посипання доріг).

Термін постачання - з дати укладання договору по 31.12.2022 р. включно.

Необхідність  здійснення закупівлі з метою забезпечення потреб Рокитнянської селищної територіальної громади в постачанні солі  для посипання доріг під час ожеледиці в  зимовий період, а також ліквідації зимової слизькості під час ожеледиці шляхом посипання доріг, тротуарів та пішохідних доріжок  в селищі та населених пунктах громади.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

7.Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку  витрат на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь